New Horizons Program & trainings opties .

Na onze ontmoeting gaan wij samen een nieuwe stip op de Horizon zetten met een gepersonaliseerd traject voor training, voeding, en herstel.

Het New Horizons Programma

Creëer een routine die je echt wil houden. Kies uit de volgende elementen:

Het New Horizons Program is vanaf 12 weken

Dan ben je lid geworden. But why you ask?

1. Het helpt ons om jou beter te helpen. Serieus, het is veel beter voor je resultaat.

2. Het gemiddelde slagingspercentage van een trainings doel is slechts 10%. 90% van de mensen die afvallen, komt binnen 2 jaar weer aan. We keren die trend voor onze leden om. We hebben 12 weken nodig om voor jou door de onzin heen te snijden van de fitness industry.

3. We willen je de sleutels geven tot zelfstandig trainen. Dat vereist wat tijd om u te leren kennen en kennis te delen op een manier die bij u past.

4. Je hebt 12 weken nodig om genoeg te leren om zelfstandig en competent te worden om te ontdekken hoe training in je leven past.

Hoe je Horizon Lifestyle werkt .

We maken een plan dat voor jou werkt en adviseren op-maat in training, voedings en herstel.

Stap_1
Stap_2
Stap_3
Stap_4
Stap_5

Training en coaching opties .

Al onze trainingsopties op een rij.

Personal Training

Train onder begeleiding van een trainer die bij jou past. Al onze trainers zijn atleten die de vertaal slag maken naar jou niveau. We leiden je op tot zelfstandig trainee binnen 12 weken met ideale progressie voor jouw levensstijl. Buiten het New Horizons Program zijn onze PT trainingen 20% duurder.

Op aanvraag.

Personal Group Training

Een innovatieve manier van small groep training waarbij we de krachten van personal trainingen toevoegen. We hebben Intro, Techniek en Personal Group Training klasjes.

€16,-

Online Coaching

Trainingschemas op maat, voedingsadvies, en eventueel slaap coaching. Je kan 24/7 contact met je trainer opnemen, en 1x per week een coaching call. Upload alle form videos van je eigen trainingen en optimaliseer je trainingsleven voor ideaal resultaat.

Nutrition, Sleep, or Training Consult

Plan een uur consult met een coach puur voor voeding, training schema op maat, of slaap coaching. Op basis van een intake bereiden we een plan voor. We denken mee om resultaat te bereiken op een manier dat je juist van het leven kan genieten, niet minder. 🙂

€100,-

Sterk voor Twee

Pre en post natale personal training door een gecertificeerde coach. Ideaale voorbereiding voor en -na de bevalling. Meer info bij onze diensten.

Personal Training Testimonials

Ultra Packages .

Uit passie voor sport, voor echt die next level. Voor atleten, of om atleet te worden binnen 1 jaar.

Powerlifting

Horizon Lifestyle is een geregistreerde powerlift vereniging. Wij staan elk jaar op het Nationaal Kampioenschap Powerlifting met onze atleten. Als je serieus bent over powerliften, powerbuilden, of natural bodybuilding, is dit de plek.

Neem contact op voor trainingsmogelijkheden en train met andere atleten mee. Competition gear op locatie.

Neem contact op voor meer informatie.

Elite Online Coaching

De beste youth-ironman van Nederland stelt je cardio schema op, de man met de sterkste deadlift in Nederland kijkt mee naar je SBD programming, en de mastertrainer van Horizon is je online coach. Wat wil je nog meer? Het beste all-round evidence based fitness pakket in Nederland. Binnen 2 jaar ben je een competitive atleet van punt 0.

Op aanvraag.

Next Level Online Cardio

In onze standaard trainingen snijden we het niet aan. Maar als jij meer wil genieten en rendement wil halen uit je cardio training is dit de plek. Train intelligent voor een marathon onder toezicht van de top youth Iron Man van Europa Lukas Voets.

Ironman winnaar Finland

€300, - p/m

High Fashion Model Coaching

Wij trainen high fashion models om op een duurzame manier in-shape te blijven en te trainen zonder spier-opbouw. Voor de runway en de endurance die je nodig hebt om het atlete leven van een model met plezier vol te houden.

Op aanvraag.

Online Coaching Testimonials