Foto_Steven_cleanup(3)
Foto_Steven_2_cleanup

Steven Nicolas

Oprichter Horizon Lifestyle

Mijn doel is om jou alles te leren wat je moet weten om zelf te kunnen trainen, met maximaal resultaat op onze reis samen. We houden het simpel, en vinden de balans die jij nodig hebt. Trainen is voor iedereen, dus laten we het rustig aan doen en we komen er wanneer we er komen 🙂 Door simpelweg goed te trainen, eten, en slapen kunnen we elke dag iets meer van het leven genieten.

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Universiteit Utrecht Bachelor of Arts and Sciences, Psychology and Economics.

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

KNKF Geregistreerde Coach, voorzitter Horizon Lifestyle Vereniging

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

European EREPS Gecertificieerde Coach

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Zijn Franse moeder zegt dat hij "een hele goede kok is" (certificaat komt nog)

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Sonnevelt Academy Slaap Coach

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Bayesian Personal Trainer (Henselmans Coaching)

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Kracht Athlete (SBD & Natural Bodybuilding)

Ons verhaal

Onze droom is om mensen te helpen. We snijden door de onzin van de fitness industrie heen en focussen op trainen, heerlijk eten, en goed slapen.  Hoe klein de overwinningen ook zijn, we zijn hier om juist meer te genieten van het leven door het trainen, niet minder. We omarmen het harde werk. De Horizon is altijd dichtbij.

We zijn een jong bedrijf, gestart door Steven Nicolas (me). Na een burn-out in mijn baan als researcher in de financiele sector, besloot ik om elke dag te trainen om beter te worden. Ik begon met onderzoek om mijn rendement te maximaliseren en al snel hielp ik vrienden, vrienden van vrienden, en nu is het uitgegroeid tot een onderneming. Ik vind het veel leuker dan wat ik deed en ik hoop de simpele boodschap "train kracht, geniet van het leven" te verspreiden omdat ik geloof dat die echt voor iedereen bedoeld is. Als je je sport schoenen aan doet, of een berichtje stuurt om te starten, ben je al halverwege tot een nieuwe toekomst.

Untitled-5
Foto_Steven_cleanup(3)

Een levend doel .

Elke klant een plant®. Elke Horizon klant krijgt een plant bij hun membership. Join de Horizon community en kom minimaal 1x per week om je plant, en fitness lifestyle, liefde te geven.

Plantlife20