Small Group Training Hilversum.

Train kracht, geniet van het leven.

Small Group Training Hilversum.

Train kracht, geniet van het leven.

Small Group Training Hilversum: De Horizon Lifestyle methode .

Realistisch

Horizon_Lifestyle_Icons-02

Het leven is meer dan alleen maar sporten. Het is belangrijk om ook te genieten van het leven. Het doel van Small Group Training in Hilversum is dat je leuke dingen kan doen èn je fit kan voelen

Future-Proofing
your body

Horizon_Lifestyle_Icons-07

Tijdens de Small Group Training oefenen we de juiste bewegingen en spiergroepen zodat je fit wordt. Ook wanneer je straks 90+ bent. 

Wetenschappelijk

Horizon_Lifestyle_Icons-04

Bij Horizon Lifestyle Small Group Training werken we evidence-based. Dat betekent dat we onze trainingen baseren op recente wetenschappelijke informatie. 

Trainucatie

Horizon_Lifestyle_Icons-06

Op social media hoor je van alles over wat er nodig is om fit te worden. Maar wat werkt nou echt? Onze Small Group Training gaat verder dan alleen sporten. We helpen je naar een fitte levensstijl!

Op Maat

Horizon_Lifestyle_Icons-03

De toekomst van Small Group Training is op maat. We kijken per persoon naar het niveau en de behoeften en passen de training daar op aan. 

Fun

Horizon_Lifestyle_Icons-05

Small Group Training in Hilversum is niet alleen maar afzien. Het is er voor iedereen. Doe bijvoorbeeld mee aan onze vrijdagmiddag borrel!

Small Group Training Hilversum: Success verhalen .

Een levend doel .

Elke klant een plant®. Elke Small Group Training klant bij Horizon krijgt een plant bij hun membership. Join de Horizon community en kom minimaal 1x per week om je plant, en fitness lifestyle, liefde te geven.

Plantlife20
Small group training Hilversum
Small group training Hilversum

Steven Nicolas

Oprichter Horizon Lifestyle

Bij Horizon houden we van simpel. Mijn doel is om jou alle tools te geven die je nodig hebt voor een fitte levensstijl. Small Group training in Hilversum is voor iedereen, dus we starten rustig en gaan samen het proces aan 🙂 Onze formule is simpel: wetenschappelijk onderbouwd trainen, eten, slapen en iedere dag een beetje meer genieten van het leven.

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Universiteit Utrecht Bachelor of Arts and Sciences, Psychology and Economics.

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

KNKF Geregistreerde Coach, voorzitter Horizon Lifestyle Vereniging

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

European EREPS Gecertificieerde Coach

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Zijn Franse moeder zegt dat hij "een hele goede kok is" (certificaat komt nog)

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Sonnevelt Academy Slaap Coach

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Bayesian Personal Trainer (Henselmans Coaching)

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Kracht Athlete (SBD & Natural Bodybuilding)

Small Group training in Hilversum: wat onze klanten bereiken .

Gratis Small Group Training?

Plan vrijblijvend een ontmoeting. We koppelen zo snel mogelijk terug.

Small Group Training Hilversum: ons verhaal

Mijn droom is om mensen te helpen. We focussen op trainen, lekker eten, en goed slapen. De onzin van de fitness industrie laten we weg. We vieren de kleine overwinning. Stap voor stap genieten we meer van het leven. De Horizon is altijd dichtbij.

Horizon Lifestyle is een jong bedrijf, gestart door Steven Nicolas (me). Na een burn-out in mijn baan als researcher in de financiele sector, besloot ik om elke dag te trainen om beter te worden. Ik begon met onderzoek om mijn rendement te maximaliseren en al snel hielp ik vrienden, vrienden van vrienden, en nu is het uitgegroeid tot een onderneming. Ik vind het veel leuker dan wat ik deed en ik hoop de simpele boodschap "train kracht, geniet van het leven" te verspreiden omdat ik geloof dat die echt voor iedereen bedoeld is. Als je je sport schoenen aan doet, of een berichtje stuurt om te starten, ben je al halverwege tot een nieuwe toekomst.

Small group training Hilversum
Foto_Steven_cleanup(3)