Geniet Van Het Leven

Personal Training .

Jouw Doelen. Jouw Schema.

Geniet Van Het Leven

Personal Training .

Jouw Doelen. Jouw Schema.

De New Horizons methode is .

ย 

Op Maat

Sport Hilversum

De toekomst van fitness is op maat. Wat jij wil, en op de beste manier voor jou lichaam. Of je nou in groepjes, 1-1, of online aan de slag wil, its up to you.

Wetenschappelijk

Fitness Hilversum

Bij Horizon passen we de nieuwste inzichten uit de fysiologie, psychologie en fitness toe voor de beste resultaten.

Realistisch

Personal training Hilversum

Je kan wijn drinken, pizza eten en fitter worden. Het doel is om meer van het leven te kunnen genieten, niet minder.

Future-Proofing
your body

Fitness trainer Hilversum

We geven de juiste spiergroepen en bewegingspatronen de aandacht om op je 90ste rechtop te lopen.

Leer Trainen

Sport training Hilversum

We leren je om effectief oefeningen uit te voeren zodat je zelf zou kan trainen na ons traject samen. Je je krijgt ook mee hoe je voeding voor lichaamsverandering kan toepassen.

Fun

Voeding trainer Hilversum

Trainen is niet puur afzien. Het is echt voor iedereen. Bij ons wordt je niet afgemat in een bootcamp lesje. ๐Ÿ™‚ Join ons voor een vrijdag borel!

Hoe je start .

Aanmelden

1. Aanmelden

Via onze website stuur je ons gemakkelijk je telefoon nummer. Wij zullen je vervolgens bellen om samen een fijn moment te kiezen voor een vrijblijvende intake.

Intake icon

2. Intake

Tijdens dit kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. Zo bespreken we wat je doelen en wensen zijn, en hoe de Horizon methode daar bij aansluit. Het doel is om te kijken of we een fijne match hebben.ย 

Your Horizon Icon_plan

3. Het plan

Is het een match, dan gaan wij aan de slag met een persoonlijk plan. Je eigen mix van personal training, planning, leefstijl en voedings coaching. Vervolgens begin je met jouw resultaat realiseren met een coach die je overal bij helpt.

Dit is wat onze klanten bereiken .

Let's do this .

Plan vrijblijvend een ontmoeting. We koppelen zo snel mogelijk terug.

+31653218248

Zeverijnstraat 24D, 1216GK Hilversum

info@horizonlifestyle.nl

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.

Ons verhaal

Onze droom is om mensen te helpen. We snijden door de tegenstrijdige verhalen van de fitness industrie heen en focussen op effectief trainen, heerlijk eten, en goed slapen. Met authentiek trainen kan jeย  ongelovelijke resultaten bewerkstelligen, en we hebben hier ook een geheim sausje voor. The secret ingredient is love. Ok, nee dat is te cheesy. Hoe klein de overwinningen ook zijn, we zijn er om jou te helpen om meer te genieten van het leven door middel van trainen, niet om af te zien. De Horizon is altijd dichtbij, en het uitzicht is heel heel mooi.

 

Untitled-5
Foto_Steven_cleanup(3)

Een levend doel .

Elke klant een plantยฎ. Elke Horizon klant krijgt een plant bij hun membership. Join de Horizon community en kom minimaal 1x per week om je plant, en fitness lifestyle, liefde te geven.

Plantlife20