Onze missie

en visie .

Missie.

"Onze missie is om door alle onzin van de fitness industry te snijden en de wereld op een nieuwe manier te introduceren aan kracht training. Zodat we meer van het leven mogen genieten."

Steven Nicolas, oprichter Horizon Lifestyle

Wij geven je alles mee wat je moet weten om zelfstandig te worden in onze specialiteiten: trainen,
eten en slapen. We kijken naar het totaal plaatje van wat invloed heeft op resultaat in trainings
ontwikkeling. In plaats van mensen trainingen laten volgen die een trainer zelf nooit zou uitvoeren,
introduceren wij realistisch en authentiek kracht training dat past in ieder mans leven, niet alleen de
kale brullende mannen bij de gym. Het kan zelfs met 2x per week. Tot slot willen we samen onderweg
genieten van dit avontuur met elkaar!

Visie .

Gebaseerd op 3 pijlers

Empower People

We willen deze missie vormgeven door een Lifestyle studio, oftewel sportschool, op te bouwen dat het concept “school” weer centraal stelt. Setting up a business that makes people fit forever with an approach based in psychological and fitness research. We teach you what athlete-grade coaches know (in a nutshell) so you’re fast-tracked to results while you learn to become independent in fitness.

Enjoy Life

Wij geloven dat het leven heel mooi kan zijn en dat we, met een beetje hulp en open-mindedness, allemaal kunnen leren om meer van het leven te genieten door het meeste uit ons lichaam te halen. We willen dat onze studio een team is waar we samen kunnen genieten van de kleine overwinningen en groei en willen

Foster Community

Ondertitel

In plaats van een business model dat gebaseerd is op het werven van zoveel mogelijk niet-aanwezige leden, is het onze droom om een fitnesshub te creëren die resultaten democratiseert en een plek is waar je meerdere keren per week wilt zijn. Met onze lifestyle support plants, en Friday borrels delen we kennis over trainen, eten, en slapen met heerlijke pizza en squats.