Geniet Van Het Leven

Personal Training .

Jouw Doelen. Jouw Schema.

Geniet Van Het Leven

Personal Training .

Jouw Doelen. Jouw Schema.

The New Horizons Method is .

ย 

Personalized

Sport Hilversum

The future of fitness is personalized. What you want, and in the best way for your body. If you prefer to train in groups, 1-1, or with online guidance, its up to you.

Evidence-based

Fitness Hilversum

Bij Horizon passen we de nieuwste inzichten uit de fysiologie, psychologie and fitness toe voor de beste resultaten.

Realistic

Personal training Hilversum

you can drink wine, eat pizza and get fitter. The goal is to be able to enjoy life more, not less.

Future-Proofing
your body

Fitness trainer Hilversum

We geven de juiste spiergroepen en bewegingspatronen de aandacht om op je 90ste rechtop te lopen.

Leer Trainen

Sport training Hilversum

We leren je om effectief oefeningen uit te voeren zodat je zelf zou kan trainen na ons traject samen. Je je krijgt ook mee hoe je voeding voor lichaamsverandering kan toepassen.

Fun

Voeding trainer Hilversum

Trainen is niet puur afzien. Het is echt voor iedereen. Bij ons wordt je niet afgemat in een bootcamp lesje. ๐Ÿ™‚ Join ons voor een vrijdag borel!

Hoe je start .

Aanmelden

1. Aanmelden

Via onze website stuur je ons gemakkelijk je telefoon nummer. Wij zullen je vervolgens bellen om samen een fijn moment te kiezen voor een vrijblijvende intake.

Intake icon

2. Intake

Tijdens dit kennismakingsgesprek willen we je graag beter leren kennen. Zo bespreken we wat je doelen and wensen zijn, en hoe de Horizon methode daar bij aansluit. Het doel is om te kijken of we een fijne match hebben.ย 

Your Horizon Icon_plan

3. Het plan

Is het een match, dan gaan wij aan de slag met een persoonlijk plan. Je eigen mix van personal training, planning, leefstijl en voedings coaching. Vervolgens begin je met jouw resultaat realiseren met een coach die je overal bij helpt.

This is what our clients achieve .

Let's do this .

Schedule a free meet-up. We'll get back to you as soon as possible.

+31653218248

Zeverijnstraat 24D, 1216GK Hilversum

info@horizonlifestyle.nl

Please enter your name.
Please enter a message.

Our story

Onze droom is om mensen te helpen. We snijden door de tegenstrijdige verhalen van de fitness industrie heen en focussen op effectief trainen, heerlijk eten, en goed slapen. Met authentiek trainen kan jeย  ongelovelijke resultaten bewerkstelligen, en we hebben hier ook een geheim sausje voor. The secret ingredient is love. Ok, nee dat is te cheesy. Hoe klein de overwinningen ook zijn, we zijn er om jou te helpen om meer te genieten van het leven door middel van trainen, niet om af te zien. De Horizon is altijd dichtbij, en het uitzicht is heel heel mooi.

 

Untitled-5
Foto_Steven_cleanup(3)

A living goal .

Every client get's a plantยฎ. Every Horizon Lifestyle member gets a plant when they start out. Join the Horizon community and come at least once per week to give you plant, and fitness lifestyle, some love and attention.

Plantlife20