Onze diensten .

Naast het New Horizons Programma bieden we diensten aan om je gezondheid en routine te complimenteren. Of je nu op zoek bent naar een gepersonaliseerd trainingsschema, voedingscoaching, pre- en postpartum zwangerschapsbegeleiding, of een unieke plek om te sporten met je bedrijf - neem contact met ons op en ontdek onze mogelijkheden en tarieven.

Een op-maat programma voor een unieke leefstijl

High Fashion Model Coaching

Het modellen leven is niet makkelijk. Op maat komen en blijven op een gezonde, duurzame manier is ook niet de industrienorm. Steven heeft ervaring in de sector en een specifieke benadering is onstaan die jouw leert hoe je als model nog eigenlijk normaal kan eten en genieten van social-life. We gaan op maat aan de slag met je slaap, training, of voeding om deze te op een manier dat voor jou werkt.

Horizon-Logo's-verzamelbestand-05
Chantal2

Krachtig voorbereiden op de bevalling

Pre en Post natale coaching

Binnen ons team heeft onze specialist de juiste tools en opleidingen om je te ondersteunen tijdens je reis voor, en na, de bevalling. Gedurende deze tijd ondergaan je lichaam en geest verschillende veranderingen en is er een berg aan informatie beschikbaar over wat je wel of niet moet doen – wat erg verwarrend en tijdrovend kan zijn.

Chantal zet zich in om pre- en postpartumvrouwen te ondersteunen om fit te blijven en hun fysieke capaciteiten te ontdekken in een leuke, veilige en motiverende omgeving, waar ook andere moeders trainen. Wij begeleiden je graag in deze bijzondere tijd van je leven.

Sterk voor Twee by Chantal Schalkers.

Train, slaap, en eet beter met expert advies

Coaching Consult

We gaan op maat aan de slag met je slaap, training, of voeding om deze te optimaliseren op een manier dat voor jou werkt. We vertellen je niet wat je moet doen, maar adviseren je op basis van jouw lifestyle en zorgen er voor dat je trainingen beter gaan, je beter kan slapen, en dat eten lekkerder is (we hebben een stricte no-spinach shake policy. Als je bij de 12 mensen behoort die dit oprecht lekker vinden, doe je ding).

We zijn hier om jou te steunen, of je nou een atleet bent of alleenstaande vader die 2 keer per week heeft om te trainen.

Horizon_Lifestyle_Icons-10
Plantlife13_2

Een fitte stip op de Horizon voor je team

Company Workouts

Versterk de wendbaarheid van je team. Of het nou regent of de zon schijnt. We starten een ge-individueert Horizon Lifestyle traject waarin slapen, eten, training workshops en trainingen worden gegeven. Voorkom burnout door het leven even simpler te maken voor je team.

Onder begeleiding van onze coaches zijn onze programma's voor uw bedrijf een leuke manier om uw medewerkers gezond en fit te houden. Onze bedrijfsprogramma's kunnen volledig worden aangepast aan de behoeften van u en uw medewerkers. Indien gewenst kunnen wij alle deelnemers voorzien van hapjes en drankjes tijdens en na de lessen. Op locatie mogelijk.

Untitled_1.33.1

Train onder de vleugel van een atleet

Personal Training

Binnen het Horizon Lifestyle programma onder begeleiding van atleten die jou een op een alles leren wat jij moet weten om je leven lang fit te blijven. Volledig op maat trainingen die mee gaan met jouw levensomstandigheden. We gaan je nooit afbeulen, maar wel opbouwen. Onspan en ontvang extra feedback op techniek. Het kan ook buiten het membership voor 20% extra kosten.

Horizon_Logo_RGB_Logo_Beeldmerk_Zwart_2
Fundementen Horizon Training

Leer trainen met de Horizon Fundementen.

Iedereen die start krijgt onze signature Horizon Fundamenten training document. Dit legt uit hoe je zelf zou kunnen trainen, en alles wat je moet weten over eten en trainen in een notendop om resultaat zelfstandig nog op te kunnen bouwen. Alles is gebaseerd op wetenschap, gezond verstand, en gedrags-economische principes. Logisch leuk.

Gratis voor alle Horizon Lifestyle Members.

Hulp nodig? Boek een belafspraak op een tijd dat uitkomt

Doe mee aan de toekomst van fitness.

Horizon_Lifestyle_Icons-05