De Trainingen

Hoe wij jou binnen 12 weken trainen tot zelfstandige trainee.

Toch de personal touch in een groepje

Personal Group Training

Als je bezig bent met een Horizon Lifestyle traject zijn de groepstrainingen open voor je, afhankelijk van je niveau. De Personalized Group Trainings zijn onze innovatie op het mini groepstraining formaat. Geen training is random, alles is op een traject om je doelen te behalen.

Mini Groeptrainingen. Tot 7 mensen per training. Start je nieuwe trainingsleven.

Horizon_Logo_RGB_Beeldmerk

Intro Les

Veilig uit je comfort-zone

Laagdrempelend. We geven je even de feeling voor hoe het is om met Horizon Lifestyle te trainen. We letten vooral op hoe je beweegt en je lichaams structuur.

Techniek Les

Leer trainen van atleten

Focus op 3 oefeningen binnen een training. Leer van de SBD atleten hoe je ideaal kan trainen voor jouw lichaamsbouw.

Personal Group Training

Groei mee

Open voor mensen die een Horizon APK op techniek hebben geslaagd. Voor maximaal resultaat of onderhoud, afhankelijk van hoe vaak je traint.

Horizon_Lifestyle_Icons-03

Zet een stip op je Horizon waar je ook bent

Online Coaching

Als je liever zelfstandig traint in de sportschool, buiten personal training of groepstrainingen, is dit natuurlijk beschikbaar voor alle niveaus. Met full online coaching ontvang je een volledig schema, kan je je coach 24/7 bereiken via de mail, zijn er wekelijks calls waarin jullie het plan bespreken, en volledig voedingsadvies. Je werkt samen met je coach om een volledig plan op te stellen. Slaap coaching is toe te voegen voor 20% korting als deel van het totale traject. Performance in het dagelijks leven optimaliseren we met strategische mini veranderingen op wekelijkse basis. We geven je zo veel mee als we kunnen op online basis. Je kan maandelijks een training in-plannen voor de Horizon Lifestyle traject prijs. Vanaf 3 maanden.

Op aanvraag ook beschikbaar in groepjes (tot 6 personen).

Horizon_Logo_RGB_Halve Cirkel

Sta het hele jaar in-shape op stand-by voor shoots

Model Group Training

Uniek in de regio. Train in een prive omgeving voor wat eigenlijk een uniek doel is wat een hele specifieke aanpak nodig heeft. Leer trainen en onderhouden voor reizen op een evidence based manier. We mikken vooral op uithoudingsvermogen en flexibiliteit op set, en trainen voor de gewilde aesthetic op een gezonde manier. Juliette van Kraalingen vertelt hoe Steven (haar broer) haar heeft geholpen year-round inshape te zijn. video incoming.

Op aanvraag ook beschikbaar in groepjes (tot 6 personen).

Fundementen Horizon Training

Leer trainen met de Horizon Fundementen.

Iedereen die start krijgt onze signature Horizon Fundamenten training document. Dit legt uit hoe je zelf zou kunnen trainen, en alles wat je moet weten over eten en trainen in een notendop om resultaat zelfstandig nog op te kunnen bouwen. Alles is gebaseerd op wetenschap, gezond verstand, en gedrags-economische principes. Logisch leuk.

Gratis voor alle Horizon Lifestyle Members.